Het kruis is de poort naar het koninkrijk der hemelen

Het kruis is de poort naar het koninkrijk der hemelen

Als het kruis – dat krachtige gereedschap – actief is in ons, dan is een nieuw leven begonnen.

1 min. ·

Voor de meeste mensen is het woord van het kruis een struikelblok en reden tot aanstoot. Toch is het de enige oplossing voor een mens, de enige poort naar leven en heerlijkheid. In deze inspirerende toespraak legt Kåre J. Smith uit welk offer het kruis vraagt, en hij eindigt met een enorm hoopvolle visie op de resultaten.

Dit is een gedeelte van een toespraak van Kåre J. Smith, voorganger van de Brunstad Christian Church (BCC), tijdens een BCC Nieuwjaarsconferentie.

Lees ook onze themapagina over het woord van het kruis om meer te vinden over “de oude mens af te leggen”, en wat het betekent om iedere dag je kruis op te nemen.

Categorieën

Bijbelverzen komen uit de Herziene Statenvertaling, tenzij anders aangegeven.

ChristenZijn is een initiatief van Christelijke Gemeente Nederland. Ontdek hoe Gods Woord ons uitdaagt en ons in staat stelt om 100% naar Zijn wil te leven, zodat we niet meer in zonde hoeven te vallen, maar tot een leven in overwinning kunnen komen.
Leer meer over ChristenZijn
Volg ons
Laden
Het kopiëren van materiaal van de website van ChristenZijn voor gebruik op andere plaatsen is niet toegestaan zonder toestemming.