Ga naar de inhoud
A.u.b. inloggen of registreren om e-books te downloaden.

Beschikbaar in Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română

Het evangelie van God

Genade betekent dat al mijn zonden zijn vergeven wanneer wij die belijden. Maar het betekent ook kracht om te de waarheid waar Jezus mee kwam te gehoorzamen. Hierover schrijft Sigurd Bratlie in dit boekje, en laat zien dat Gods ware evangelie draait om geloofsgehoorzaamheid.

Het ligt Sigurd Bratlie op het hart om het bedrog van Satan te ontmaskeren en de mensen Gods ware evangelie te laten zien. Dat kun je lezen in de inleiding die hij voor dit boekje heeft geschreven: “Het ligt mij op het hart de verschrikkelijke dwaling aan het licht te brengen, die de geest van de antichrist heeft kunnen bewerken onder de miljoenen die God aanroepen. Deze geest heeft de gehoorzaamheid des geloofs weggeredeneerd, en daarmee het hele evangelie van zijn kracht beroofd”

De geest van de antichrist heeft ook de genade vervalst, zodat het merendeel van deze mensen meent een kind van God te zijn zonder het werkelijk te zijn.

Om deze misleiding en daarnaast de ware genade en het ware evangelie te laten zien heb ik een en ander in verschillende hoofdstukken uiteengezet. Het komt in elk hoofdstuk terug. Daarom kunt u ze elk afzonderlijk lezen en u een begrip vormen van de dwaling op het terrein waarvoor u speciale belangstelling hebt. Op alle levensterreinen heeft deze dwaling zich gemanifesteerd.

Het is merkwaardig hoe zij zich al in de tijd van de apostelen deed gelden. Als u hun brieven leest, ziet u hoe krachtig zij ertegen waarschuwen. Als het al zo was in de tijd van de apostelen, hoe moet het dan niet in onze tijd zijn!

Ik hoop dat u na het lezen van deze hoofdstukken een helder inzicht hebt gekregen in deze dwaling.

Het boek is bedoeld voor wie een discipel wil worden, voor wie ware godsvrucht zoekt.”

Essentie

Ontdek hoe Gods Woord ons uitdaagt en ons in staat stelt om 100% naar Zijn wil te leven, zodat we niet meer in zonde hoeven te vallen, maar tot een leven in overwinning kunnen komen.

Volg ons